2021. sze 25.

Üdvözlünk az ercsipiacter.blog.hu-n!

írta: Piaci kofa
Üdvözlünk az ercsipiacter.blog.hu-n!

 

 

Tisztelt Érdeklődő Barátaik!

Az Ercsi Piactér Blog oldalt azért hoztuk létre, hogy kicsit körbenézzünk településünkön, értesítsünk benneteket a helyben történtekről, esetlegesen más megvilágításban mutassuk be a jelenlegi közéleti életet és ne csak egy irányból megvilágított hírekből értesüljetek az Ercsiben jelenleg zajló történésekről. Lehetőségeinkhez képest megpróbálunk utána járni, kinyomozni és bemutatni nektek a miérteket, hogy ne csak azt az oldalt lássuk, amit elénk tárnak, sok esetben elferdítve, vagy nem a teljes igazságot bemutatva. hogy miért is írom ezt, hát pont azért, mert az elmúlt időszakot visszanézve bizony a jelenleg élő tájékoztató Blog, vagy ha úgy jobban tetszik platform több esetben elferdítve tájékoztatta a lakosságot és a saját szájízük szerint kiragadott mondatokkal alátámasztva próbálnak a településünkön ellentéteket szítani, ezzel próbálják biztosítani a politikai helyzetüket. Ezeket a folyamatosan megjelenő bejegyzéseinkben fel fogjuk tárni és megpróbáljuk helyre tenni, hogy mindenki értesüljön a valóságról és kicsit belásson a színfalak mögé. 

Célunk, hogy visszatekintsünk az elmúlt időszakokra (évekre, évtizedekre), hogy az ott elkövetett hibákból és elvégzett Ercsit szépítő és építő dolgokból tanulni lehessen, azokat a későbbiek folyamán fel lehessen használni.

Ha bárki úgy érzi, hogy kíváncsi volna valamire, ami Ercsiben történtesetleg van olyan régebbi témaválasztás, amivel mi nem foglalkoztunk és szeretné, hogy utána járjunk, küldj üzenetet és mi megtesszük.

Ha valaki úgy érzi, tudná segíteni a munkánkat és szívesen csatlakozna hozzánk, üzenjen nekünk és megbeszéljük, miben tud részt vállalni.

Köszönjük,  hogy elolvastad!

 

Szólj hozzá