2021. sze 25.

És rögtön úgy gondoljuk hogy iit is van egy érdekes Téma a közelmúltból!

írta: Piaci kofa
És rögtön úgy gondoljuk hogy iit is van egy érdekes Téma a közelmúltból!

Testületi ülés!

Az Ercsi Falanszter blogon megjelent információk alapján  Ercsi polgármestere, Szabó Tamás vasakarattal megtiltja, hogy a képviselők és az intézményvezetők bármiben részt vegyenek nélküle Ercsit érintő ügyekben.

Mi lehet ennek a fő oka?

Azt jól tudjuk, hogy a vasakarathoz (ugye ismerős a szlogen: Kálló Gergely hangoztatja) feltehetően hozzá tartozik, hogy a “független” polgármester előszeretettel csak az összefogás embereivel vesz részt közös fotón és tárgyaláson, ebből következik, hogy velük biztosan egyeztet.

Jelen információink alapján a jelenlegi Polgármester, Szabó Tamás, azért nem vesz részt Ercsit érintő a megyei önkormányzat által támogatott és kezdeményezett pozitív eseményeken, mert 

nem kapott meghívót, nem értesült róla (forrás: Szabó Tamás elmondása alapján, a testületi ülés napirend előtti felszólalásában).

De az is lehetséges, hogy pont azért nem kapott meghívót, vagy nem értesült térségünket érintő egyeztetésekről vagy kezdeményezésről  (Iváncsa ipari park, és a mentőautó-átadó) mert ott a megyei közgyűlés elnökével kellett volna egy rendezvényen, vagy fényképen szerepelni, illetve egyeztetni, valamint a Fejér Megyei Önkormányzattal kellene egyeztetni, illetve a Fejér Megyei Önkormányzattal kellene a kapcsolatokat kialakítani, építeni,  együttműködni (hiszen minden Fejér megyében található önkormányzat  a Fejér Megyei Önkormányzathoz tartozik nem pedig az összefogáshoz).

Kálló Gergely térségünk jelenlegi országgyűlési képviselője mindezidáig egyszer vett részt a Fejér Megyei Közgyűlés ülésén:

https://dunaonline.hu/kallo-gergely-a-megyehazan-jart/  

Mi lenne fontos Ercsinek, az hogy fejlődjünk, gyarapodjunk szem előtt tartva az itt lakók érdekeit, vagy az, hogy saját érdekünket, és elveinket nézve helyben topogva mindent a kezünkbe tartsunk a "függetlenség" mögé bújva, közben a tájékoztató paltformunk árnyékában saját kezünkbe veszünk minden hatalmat, irányítást és az összefogást támogatjuk, ami jelenleg nem visz minket előre.

Akkor most az a hibás, aki tesz valamit a városért, vagy az aki nem tud elszakadni az elvtársi eszköztártól? Mi lesz később, mindenben egy személyben akar majd dönteni?……

A témát és a testületi ülés többi NEM egyértelműen tájékoztatott pontját következő bejegyzéseinkben boncolgatjuk.

Egy kis ízelítő (mennyi pénzt is kapott az Ercsi Kinizsi)

https://fb.watch/8eKo-qlkpG/

Szólj hozzá